You saved my life, why?

Tears falling down - Prolog

Kategori: Tears falling down (pausad/avslutad)

ARIA
ELLA
BYRON
MIKE
SPENCER
 

 

 

Aria Montgomery är en helt vanlig 17 - åring, hennes mamma och pappa skildes för några månader sen så hon flyttade ifrån hennes barndomsstad Luleå i Sverige till Holmes Chapel.
Hon är ingen tjej som sticker ut så mycket utan är en helt vanlig tjej med vanliga tonårsproblem. Hon har nu bott i Holmes Chapel en månad ungefär och hennes granne är hennes närmsta kompis, Spencer Hastings.
Tjejerna är osårbara dom är med varenda dag och möts alltid upp för att gå till eller från skolan tillsammans. När en är sjuk är båda sjuk så är det bara. Dom har kommit så nära varandra att man kan tro att dom har varit bästa vänner hela livet. 

Spencer är precis som Aria inte så utåtstickande tjej, det enda som egentligen skiljer dom åt är att Spencers pappa försvann för 2 år sen och har aldrig setts sens dess. Alla har tappat hoppet och tror att han är död. Spencer önskar bara att hon visste vart han var och vad som har hänt. 

Aria har en bror som heter Mike och hennes mamma heter Ella, Mike bor hos deras pappa i USA. Deras familj träffas på högtiderna och födelsedagar men inte så mycket utöver det.


ÖVER DÅLIGT JAG VET!
Men jag är trött och jag vill sova, men kände pressen av att prologen skulle komma ut så, ni kanske får nytt kapitel imorgon, vi får se om humöret tillåter det eller inte!

KOMMENTERA

Kommentarer


Kommentera inlägget här: